Zomeractie! Bestel een gratis proefdruk en maak kans op € 100 shoptegoed!

nijntje geboortekaartjes

Ben jij ook fan van nijntje? Kijk dan eens naar onze exclusieve nijntje geboortekaartjes collectie, alléén bij WIJ Geboortekaartjes. We hebben verschillende soorten lijnen, bijvoorbeeld met stijlvol goud, hip groen of lief blauw of roze. Er zijn geboortekaartjes die geïnspireerd zijn op het ontwerp van de blije doos en ook babykaartjes met andere figuren van Dick Bruna. Voor jongens én meisjes! Heb je hét kaartje gevonden? Pas dan gemakkelijk de teksten aan naar wens en bestel een gratis proefkaartje met de code WIJPROEF om je nijntje geboortekaartje in het echt te zien.

nijntje geboortekaartjes

nijntje geboortekaartjes met goudlook

Eén van de stijlen geboortekaartjes die je nu veel ziet is de trend met goudlook. Heel stijlvol! We hebben geboortekaartjes in verschillende formaten en kleuren met daarop nijntje afgebeeld waarbij de contouren goudlook zijn. Voor als je echt wilt uitpakken! Kijk bijvoorbeeld eens naar het groene geboortekaartje Jelle, donkerblauwe kaartje Abel, roze kaartje Sarah of lichtblauwe kaartje Davy. Er zijn ook bijpassende nijntje adresetiketten en sluitstickers in dezelfde stijl van nijntje met goudlook.

Geboortekaartjes van nijntje op de blije doos

Het ontwerp van nijntje op de blije doos vonden wij zo leuk, dat we hier ook nijntje geboortekaartjes van hebben gemaakt. De vrolijke stipjes, nijntje die over een lijn of muurtje hangt en het gebruik van kraft. Kijk bijvoorbeeld eens naar geboortekaartje Jesse met mintgroene stipjes of Naomi met zachtroze stipjes. Ook bij deze stijl zijn er bijpassende nijntje sluitstickers met vrolijke stipjes. 

nijntje geboortekaartjes kiekeboe

Er zijn ook geboortekaartjes waarbij nijntje om een hoekje kijkt en tevoorschijn komt. Kiekeboe! Heel schattig. Met stipjes in zachtgroenblauw zoals geboortekaartje Brent en roze zoals Nora. Omdat dit langwerpige kaarten zijn, kun je het beste voor een stevige papiersoort kiezen. Er zijn ook geboortekaartjes waar nijntje om een hoekje kijkt zonder stipjes, zoals Nela helemaal roze of Mees in grijsblauw.

Geboortekaartjes met andere figuurtjes van Dick Bruna

Behalve geboortekaartjes met nijntje, zijn er ook geboortekaartjes met andere figuren van Dick Bruna, zoals het kindje op geboortekaartje Thijmen of Roxanne. Er zijn ook kaartjes van nijntje samen met hondje Snuffie en een bloem, zoals ShannaPleun of Lucas. En leuke geboortekaartjes met dieren zoals een olifant bij NicolaiSophie of Daan. Een leeuw bij James en een giraffe bij Laurens.

Geboortekaartjes uit de nijntje collectie personaliseren

De kracht van Dick Bruna is zijn eenvoud. Daarom is het niet mogelijk om het design van de kaartjes van de nijntje collectie aan te passen. Vanzelfsprekend kun je de tekst wel personaliseren. Heb je hét geboortekaartje gevonden? Pas dan met gemak de teksten aan naar jouw wensen en bestel een gratis proefkaartje met de code WIJPROEF.

nijntje geboortekaartjes versturen

Verzend je geboortekaartjes uit de nijntje collectie extra mooi met bijpassende enveloppenadresstickers en sluitzegels. Deze kun je van tevoren bestellen, zodat je de enveloppen kunt voorzien van adressen en postzegels. Dat scheelt weer in de kraamweek.