• Eerste proefdruk GRATIS
  • Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verwerkt!
  • Uitgebreide collectie & mooie kwaliteit

4x geboortekaartjes trends 2023

Ben jij op zoek naar een hip en trendy kaartje voor jouw zoon of dochter? Bij WIJ Geboortekaartjes geloven we dat ieder kindje een uniek kaartje verdient. En we helpen je graag bij het vinden van inspiratie. Daarom hebben we de nieuwste trends voor geboortekaartjes 2023 op een rij gezet!

Je bent de mooiste kaartjes vast al tegengekomen: met bloemenvelden, sterrenhemels, bosdieren of juist een klassiek geboortekaartje met goudfolie. Maar staan deze volgens onze designers ook in de geboortekaartjes trends? We trappen af met nummer 1:

 

1. Sprookjesbos

Een magisch sprookjesbos met prinsessen en bosdieren, hoe schattig is dat? Ontdek de wonderlijke wereld met feeën, ballerina's en lieve dieren. Een vrolijke manier om de komst van jouw kind aan te kondigen. Wat ons betreft staan sprookjes geboortekaartjes terecht op nummer 1! 

Geboortekaartje meisje sprookjesbos Noa en Luca
Geboortekaartje dochter kasteel sprookjes Hanna
Geboortekaartje neutraal sprookjesbos Benja
Geboortekaartje neutraal bosdieren aquarel Bobby
Geboortekaartje zusjes sprookjesbos Isabelle

 

Alle sprookjes geboortekaartjes

2. Bijzondere kaartjes

Ben je uitgekeken op traditionele kaartjes, en wil je juist iets anders? Bijzondere kaartjes vind je bij WIJ Geboortekaartjes. Zoals kaartjes op hout, of met een speciale vorm. Of speciale kaartjes met foliedruk. Hierdoor heb je echt iets unieks in handen. Zo heeft een houten geboortekaartje een mooie unieke uitstraling, en een stans kaartje met originele vorm is ook heel bijzonder. Zo kun je voor een rond geboortekaartje gaan, hexagon of met een boog. Maar er zijn ook unieke vormen, zoals een olifant, maan of bloem. 

Geboortekaartje jongen blauw velvetlook Owen
Geboortekaartje dochter knuffelbeer Romee
Geboortekaartje regenboog roze Scotty - op echt hout
Geboortekaartje meisje boog rood folie Linde
Geboortekaartje originele vorm bloem Juna

 

Alle bijzondere geboortekaartjes

Nu meteen een proefkaartje te bestellen?

Geïnspireerd door de trends, en wil je een kaartje in het echt zien? Dat kan! Kies je favoriete geboortekaartje, voeg je eigen tekst toe en pas eventueel kleuren en illustraties aan. Met de code WIJPROEF ontvang je je eerste proefkaartje helemaal gratis!

3. nijntje

Hoe leuk is het om met nijntje de geboorte van jouw kindje aan te kondigen… Een nijntje geboortekaartje is altijd een succes, en niet voor niets zien we deze trend groeien. Bij WIJ Geboortjekaartjes vind je exclusief de leukste babykaartjes met nijntje. Met een neutrale achtergrond, zoals groen, roze en blauw. Maar ook nijntje op de maan, of achter een muur. Kies daarnaast voor een geboortekaartje op hout of laat nijntje stralen met echt folie

Geboortekaartje meisje nijntje olifant Farah
Geboortekaartje nijntje watercolour groen Jelmer
Geboortekaartje jongen nijntje speciale vorm Lars
Geboortekaartje jongen nijntje portret Jelle
Geboortekaartje meisje nijntje oren roze Rosa

 

Alle nijntje geboortekaartjes

4. Fleurig

Floral, botanisch of bloemenveld: Al deze termen omschrijven fleurige geboortekaartjes met bloemen. Niet voor niets zien we dat deze originele kaartjes steeds populairder worden. Wie wordt er nu niet blij van een mooie kaartje met een vrolijke bloemenprint? Kies uit waterverf bloemen geboortekaartjes met een landschap, of waar de bloemetjes om de babynaam heen staan.

Geboortekaartje meisje floral bloemen Marlot
Geboortekaartje meisje droogbloemen krans Nora
Geboortekaartje dochter floral folie Rosa
Geboortekaartje meisje droogbloemen zand Noé
Geboortekaartje meisje bloemen roze Julia

 

Alle fleurige geboortekaartjes