Verberg filters
Soort
Thema
Stijl
Kleur
Formaat
Kaarttype
Foto
Floral geboortekaartjes

Mooie floral geboortekaartjes vind je bij WIJ Geboortekaartjes! Laat bloemen het geboortekaartje van jouw zoon of dochter versieren en kies voor een vrolijke bloemenprint, bloemenveld of floral accent. Of ga voor een floral kaartje met speciale vorm. Kies jouw favoriet en pas deze eenvoudig aan in onze editor!

Ook leuk: DierenBotanisch | Watercolour

Aantal producten per pagina:

Floral geboortekaartjes

Vorige 1 2 ... 7


Floral geboortekaartjes

Wat zijn ze mooi: geboortekaartjes met bloemen! Een vrolijke manier om de geboorte van je kleine aan te kondigen. Bloemen kun je op verschillende manieren terug laten komen op het kaartje: als fleurige print, mooie krans of een bloemenveld. Voor welk floral geboortekaartje ga jij?

Compleet in stijl

Bij WIJ Geboortekaartjes vind je niet alleen floral geboortekaartjes. We hebben ook sluitstickers en adresetiketten met een bloemen en botanische elementen, zodat je je kaartje in stijl kunt versturen. 

Gratis floral proefkaartje 

Erachter komen of een floral geboortekaartje in het echt net zo leuk is als op je scherm? Bestel dan nu een proefkaartje. Deze is gratis met de code WIJPROEF. Ga je voor een houten kaartje of eentje met folie, dan geldt er een toeslag.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code