Zomeractie! Bestel een gratis proefdruk en maak kans op € 100 shoptegoed!
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
Kleur
 Toon meer
Foto
Extra bijzonder
Enveloppen formaat

Floral geboortekaartjes

Fleurige geboortekaartjes zijn hartstikke hip voor zowel een jongen als meisje! Het vrolijke patroon van bloemen op een kaartje geeft een mooie uitstraling. Kies je voor een standaard kaartje of ga je toch voor een leuke uitsnede in de vorm van een bloem. Bestel een gratis proefdruk van het floral babykaartje!

Filter
Filters

Floral geboortekaartjes

Wat zijn ze mooi: geboortekaartjes met bloemen! Een vrolijke manier om de geboorte van je kleine aan te kondigen. Bloemen kun je op verschillende manieren terug laten komen op het kaartje: als fleurige print, mooie krans of een bloemenveld. Voor welk floral geboortekaartje ga jij?

Floral print

Laat bloemen het geboortekaartje versieren. Met schattige kleine bloemetjes in watercolor stijl. Deze vrolijk gekleurde illustraties zorgen voor een schattig geheel. Helemaal mooi in combinatie met foliedruk, zoals goudfolie of koperfolie.

Bloemenweide

Geboortekaartjes met bloemenweide zijn onwijs populair. En dat is niet voor niets, want deze vrolijke bloemen maken van elk geboortekaartje een feestje. Ga voor waterverf bloemen op een witte of juist een gekleurde achtergrond.

Compleet in stijl

Bij WIJ Geboortekaartjes vind je niet alleen floral geboortekaartjes. We hebben ook sluitstickers en adresetiketten met een bloemen en botanische elementen, zodat je je kaartje in stijl kunt versturen. 

Gratis floral proefkaartje 

Erachter komen of een floral geboortekaartje in het echt net zo leuk is als op je scherm? Bestel dan nu een proefkaartje. Deze is gratis met de code WIJPROEF. Ga je voor een houten kaartje of eentje met folie, dan geldt er een toeslag.

Floral geboorte-aankondiging en decoratie

Kondig de geboorte van je kleintje aan met een floral raamsticker of geboortebord! De perfecte manier om de komst van je kleintje te delen. Wil je liever een floral eyecatcher binnenshuis? Ga dan voor een behangcirkel: de perfecte babykamer decoratie.