Veelgestelde vragen

Type hier je vraag:
Gerelateerde vragen over Papiersoorten
- Waar moet ik op letten bij het kiezen van een papiersoort?

Je hebt keuze uit 8 prachtige papiersoorten. Hier kun je meer lezen over de verschillende soorten papier. Iedere papiersoort heeft zijn eigen kleur en kenmerken. Kies een papiersoort die past bij jouw stijl. We raden je aan om een proefkaartje te bestellen, zodat je ziet hoe je kaart er op jouw gekozen papiersoort uit komt te zien. Om een andere papiersoort te ervaren, kun je gewoon nog een proefkaartje bestellen.


- Hoe kan ik de papiersoorten herkennen waarop mijn kaartjes zijn gedrukt?

Het kan lastig zijn om verschillende soorten papier te herkennen wanneer je meerdere proefkaartjes binnenkrijgt. Het is vaak wel goed te zien aan de structuur. Je vindt een duidelijke beschrijving van alle papiersoorten op onze papiersoorten informatie pagina. Mocht je er toch niet uitkomen, dan kun je altijd even contact met ons opnemen. Dan helpen wij je graag verder.


- Welke mogelijkheden zijn er in papiersoorten voor een enkele kaart?

Bij enkele kaarten (niet dubbel gevouwen) kun je kiezen uit extra dikke papiersoorten. Bij een hoge enkele kaart formaat 10x21 cm kun je kiezen uit twee extra dikke papiersoorten of metallic. Het niet mogelijk om voor andere dunnere papiersoorten te kiezen, omdat de enkele kaart dan te slap wordt, we kunnen de kwaliteit dan niet garanderen. Mocht je toch een kaart met deze kwaliteit willen, neem dan contact met ons op.


- Kan ik een papierwaaier bestellen?

Alle papiersoorten die wij aanbieden zijn van goede kwaliteit. We hebben 8 verschillende papiersoorten in ons assortiment. Voor de papiersoorten Standaard mat en Zijdeglans geldt geen meerprijs, voor de andere papiersoorten wel. Mocht je interesse hebben in een papierwaaier met 8 staaltjes, neem dan contact met ons op.