Veelgestelde vragen

Type hier je vraag:
Gerelateerde vragen over Levertijden
- Wat is de levertijd van mijn kaartjes?

Bij een bestelling (zonder extra bewerkingen) op werkdagen voor 15.00 uur, worden de kaartjes diezelfde dag verwerkt. Wanneer je bestelling wordt bezorgd is afhankelijk van de post. Vaak wordt je proefkaartje de volgende dag bij je bezorgd, ook op zaterdag. Maar het kan ook iets langer duren, dit is afhankelijk van PostNL.Wanneer je op vrijdag ná 15.00 uur besteld, dan worden de kaartjes de daarop volgende maandag verwerkt en zul je de kaartjes op dinsdag ontvangen. Het kan ook iets langer duren, dit is afhankelijk van PostNL. Meer informatie vind je bij levertijden.Bij een bestelling mét extra bewerkingen (zoals met goudfolie) hanteren we een iets langere levertijd, een paar dagen extra, omdat het proces om dit te vervaardigen meer tijd kost.


- Hoe gaat het met de levering rondom de feestdagen?

Wij zijn afhankelijk van de leverdagen die PostNL aanhoudt. Hierdoor zal er niet geleverd worden op de volgende feestdagen: Koningsdag, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart, Kerstmis en Nieuwjaarsdag.Houd daarnaast rekening met vertraging van de bezorging rondom drukke feestdagen, zoals Black Friday, Sinterklaas en Kerstmis.


- Is het mogelijk om mijn kaartjes bij jullie op locatie op te halen?

Onze kaartjes worden gedrukt op verschillende locaties in Nederland. Mocht je je kaartjes bij de drukker af willen halen, kun je hier altijd even naar informeren.


- Wat zijn de levertijden van sluitstickers en adresetiketten?

Sluitstickers en adresetiketten worden binnen twee werkdagen geproduceerd, indien ze los worden besteld (zonder geboortekaartjes). Vervolgens worden ze middels de brievenbuspost verstuurd. Ze krijgen géén track en trace mee. We adviseren je om deze producten ruim van te voren bestellen, omdat de post er wel een paar dagen over kan doen voordat het bij je thuis bezorgd wordt. Het is ook handig om de sluitstickers en adresetiketten (samen met je enveloppen) al tijdens de zwangerschap te bestellen. Dan hoef je na de geboorte alleen maar de kaartjes in de enveloppen te stoppen en klaar! Wanneer je de sluitstickers en/of adresetiketten tegelijk met je geboortekaartjes besteld, ontvang je alles samen in één pakket. Let op: omdat adresetiketten op maat geproduceerd worden, geldt hiervoor geen retourrecht.