Verberg filters
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
Kleur
Foto
Stijl
Enveloppen formaat
Geboortekaartjes Babyroze

De kleur roze is onlosmakelijk verbonden met de geboorte van een meisje of dochter. Bij babyroze hebben we alle babykaartjes met zachte lichtere tinten roze bij elkaar verzameld. Lief zacht roze. Ook mooi: bijpassende lichtroze enveloppen! Hét kaartje gevonden? Ontvang je 1e proefkaartje gratis met de code WIJPROEF.

Aantal producten per pagina:

Geboortekaartjes Babyroze

Vorige 1 2 3


Babyroze, zalmroze of watercolour roze

Een geboortekaartje in de kleur babyroze is natuurlijk dé manier om te laten weten dat je een dochter hebt gekregen. Er staat een uitgebreide collectie geboortekaartjes voor je klaar in verschillende tinten roze. Naast babyroze kun je ook kiezen voor zalmroze of watercolour roze.

Roze details

Wil je graag een echt meisjeskaartje, maar liever niet helemaal roze? Kies dan voor een geboortekaartje met roze details. De naam van je dochter in roze letters op een egale achtergrond is ook prachtig! Met de editor kun je zelf bepalen welke details je roze wilt hebben. 

De betekenis van roze

Kleur speelt een grote rol in het gevoel dat je ergens bij krijgt. Wist je dat roze voor vrouwelijk, zacht, ontspannend, zoet, energiek en passioneel staat? De kleur roze wordt vaak gebruikt in relatie tot de liefde. Dat maakt babyroze natuurlijk een hele geschikte kleur voor je geboortekaartje!

Leuke tip

Ook leuk om te onthouden als je je geboortekaartje gaat uitzoeken: hoe lichter de kleur roze, hoe zachter het effect van de kleur. 

Lief en zoet geboortekaartje

Het is één van de leukste dingen om te doen tijdens je zwangerschap: een geboortekaartje uitkiezen! Jouw liefde voor je dochter zie je straks terug in een lief en mooi geboortekaartje.

Foto toevoegen

Door na de geboorte een foto van je pasgeboren baby toe te voegen maak je het nog persoonlijker. Een mooi geboortegedichtje kan je gevoel voor je baby nog eens extra benadrukken. Hier vind je alvast inspiratie voor geboortegedichtjes, maar met een beetje creativiteit kom je zelf ook een heel eind!

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code