• Eerste proefdruk GRATIS
  • Snelle levering & mooie kwaliteit
  • Keuze uit 2100+ kaartjes
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
 Toon meer
Kleur
Foto
Extra bijzonder
Enveloppen formaat

Babyblauwe geboortekaartjes

Wil je een schattig babykaartje met een lieve uitstraling? Ga dan voor een kaartje met een mooie lichte kleur, zoals babyblauw. Met leuke thema’s, zoals een olifant en giraf. Of juist minimalistisch met een aquarel achtergrond. Kies nu jouw favoriete kaartje!

Filter
Filters

Babyblauw, lichtblauw of toch grijsblauw?

De ultieme manier om te benadrukken dat je een zoon hebt gekregen, is natuurlijk een geboortekaartje in de kleur babyblauw. We hebben een uitgebreide collectie geboortekaartjes in verschillende tinten blauw. Behalve babyblauw kun je ook kiezen voor grijsblauw, lichtblauw, donkerblauw of een meer groenige blauw.

Blauwe details

Is een volledig blauw geboortekaartje niet helemaal wat je zoekt, maar wil je toch een echt jongenskaartje? Kies dan voor een geboortekaartje met blauwe details. In de editor kun je zelf bepalen welke details je blauw wilt hebben. 

De betekenis van blauw

Wist je dat kleur een grote rol speelt in het gevoel dat je ergens bij krijgt? De kleur blauw staat voor rust, betrouwbaarheid, puurheid, zuiverheid, loyaliteit, sympathie en vriendelijkheid. Blauw is niet voor niets de lievelingskleur van veel mensen. Dat maakt babyblauw een hele geschikte kleur voor je geboortekaartje.

Leuke tip

Ook leuk om mee te nemen in je keuze voor het geboortekaartje: hoe lichter de tint blauw, hoe zachter het effect van de kleur. 

Lief geboortekaartje

Smelt jouw hart ook bij het uitzoeken van de geboortekaartjes? Het idee dat je straks een kleine baby in je armen mag sluiten is het mooiste dat er is! Jouw liefde voor je zoon of dochter zie je natuurlijk terug in een lief en mooi geboortekaartje.

Foto toevoegen

Door een foto van je pasgeboren baby toe te voegen maak je het nog persoonlijker. Ook kan een mooi geboortegedichtje je gevoel voor je baby extra benadrukken. Hier vind je inspiratie voor geboortegedichtjes, maar met een beetje creativiteit kom je zelf ook een heel eind!