Zomeractie! Bestel een gratis proefdruk en maak kans op € 100 shoptegoed!

Compleet in stijl

Daar komt de postbode aan, met de geboorte-aankondiging van een vriendin. Je krijgt een prachtige blauwe envelop binnen, met een mooie adressticker met een olifantje, en een bijpassende sluitsticker achterop. Je haalt het geboortekaartje uit de envelop: een schattig, blauw kaartje met een olifant. Dat is leuk! Enkele dagen later kom je langs om de baby te ontmoeten, en je ziet een geboortebord op het raam. Verhip: daar is het olifantje weer! 

Compleet in stijl, geboortekaartje, envelop, adresetiket, sluitsticker en geboortebord

Zie je het al voor je? Een geboorte-aankondiging in stijl komt nog beter over. Want jouw geboortekaartje op maat verdient het om mooi verzonden te worden, met een bijbehorende envelopadresetiket en sluitsticker. Hoe leuk is dat!

Adresstickers

Adressen inladen, bestellen en klaar! Het is niet meer nodig om alle adressen met de hand op te schrijven. Dat is niet alleen handig: er hangen meer voordelen aan adresstickers. De stickers hoef je namelijk enkel op te plakken, en zo ben je een stuk sneller klaar. Bovendien kun het etiket afstemmen op je geboortekaartje. Zo heb je altijd een bijpassende adressticker. Dat is mooi!

Adressticker ooievaar roze
Adressticker nijntje in goudlook
Adressticker hertje
Adressticker jongen op olifant
Adressticker regenboog roze met stipjes

 

Alle adresstickers

 

Adressticker maken

Zo maak je adresstickers: klik in je account op het kopje 'Mijn adressen & etiketten', kies het design en lettertype, en importeer de adressen. 

Sluitstickers

Envelop sluiten zonder te likken? Check! Met een sluitsticker plak je een envelop eenvoudig en snel dicht, op een mooie manier. De sticker kun je namelijk helemaal afstemmen op je kaartje: met prachtige bloemen bijvoorbeeld, of een schattig figuurtje. 

Sluitsticker bosdieren stapel
Sluitsticker droogbloemen roze
Sluitsticker baby gansje groen
Sluitsticker watercolor roze hart
Sluitsticker jungle giraf welpje

 

Alle sluitstickers

 

Sluitsticker maken

Sluitstickers maken kan in onze editor: hier kan je de sluitsticker ontwerpen of een bestaande personaliseren. 

Enveloppen 

Geef je geboortekaartje een mooi jasje! Ga voor een bijpassende envelop die het geheel nóg mooier maakt. Je hebt voor verschillende formaten de keuze uit diverse kleuren: van roze tot rood en groen. Wil je een unieke envelop? Kies dan een variant met structuur, zoals wit linnen, oud holland of metallic.

Envelop donkerroze 14x14 cm (op bestelling)
Envelop wit Oud Hollands 11x22 cm (op bestelling)
Envelop metallic ice blue 11x22 cm (op bestelling)
Envelop nachtblauw 14x14 cm (op bestelling)
Envelop kraft lichtbruin 14x14 cm (op bestelling)

 

Alle enveloppen

Geboortebord maken

Ten slotte kun je ook een geboorteraambord laten maken, in dezelfde stijl als je geboortekaartje. Tip: wanneer je deze maakt zonder geboortedatum, kun je hem al van tevoren bestellen. Zodra je zoon of dochter is geboren, kan het geboortebord direct op het raam geplaatst worden. Het bevestigen en verwijderen gaat eenvoudig met de handige zuignappen.

Geboortebord betonlook terra Lottie
Geboortebord ooievaar groen blauwe aquarel Mats
Geboortebord dieren in het bos beer Frenkie
Geboortebord gansjes taupe Norah
Geboortebord groen watercolor hartjes Riley

 

Alle geboorteborden

 

Tip: kijk ook eens naar de andere geboorte-decoratie, zoals een raamsticker of behangcirkel!