Compleet in stijl

Bij WIJ Geboortekaartjes kun je behalve je geboortekaartje, ook nog een hoop andere mooie producten vinden die helemaal aansluiten bij jouw unieke geboortekaartje. Zo kun je je geboortekaartje mooi versturen, compleet in stijl, in een envelop die past bij jouw geboortekaartjes in formaat en kleur. Daarnaast kun je voorbedrukte adresetiketten bestellen en sluitstickers die aansluiten bij het unieke design van je gekozen geboortekaartje. Hoe mooi is dat?

Enveloppen

Je geboortekaartjes wil je straks mooi verzenden in een envelop die past bij je geboortekaartje, sowieso wat betreft het formaat natuurlijk. Bijvoorbeeld bij een vierkant geboortekaartje (13x13 cm) hoort een vierkante envelop (14x14 cm). Je kunt bij WIJ Geboortekaartjes enveloppen bestellen uit voorraad, dat zijn de kleuren: wit, offwhite en kraft. Die kunnen we meteen meesturen met je bestelling geboortekaartjes, dan betaal je geen extra verzendkosten.

Een bijzondere envelop

Het is ook mogelijk om een andere kleur en/of materiaal envelop te bestellen. Deze hebben we echter niet op voorraad en gaan op bestelling. Hierdoor geldt er een extra levertijd van ongeveer 2 werkdagen. En omdat enveloppen op bestelling vanaf een ander adres worden verstuurd, kunnen we deze niet meesturen met je bestelling geboortekaartjes en rekenen we hier aparte verzendkosten voor. 

Een gekleurde envelop doet wel iets extra's voor de verzending van je geboortekaartjes. Een roze of een blauwe envelop vertelt al of er een meisje of een jongen is geboren. Je kunt ook kiezen voor een kleur die terugkomt in de kleuren van je geboortekaartje, bijv. donkerrood. Of je kiest een duurzame envelop. De PaperWise envelop is van milieuvriendelijk en duurzaam papier, gemaakt van bladeren en stengels. Op deze manier krijgt landbouwafval een tweede leven als grondstof voor hoogwaardig kwalitatief papier.

Enveloppen bestellen van tevoren

Wanneer je je enveloppen van tevoren besteld tijdens je zwangerschap (voordat de baby is geboren en je je geboortekaartjes gaat bestellen), kun je ze meteen al mooi voorzien van adressen en postzegels. Dat scheelt een hoop in de kraamweek! Kun je die tijd lekker aan iets anders besteden. 

Adresetiketten

Je kunt bij WIJ Geboortekaartjes ook adresetiketten bestellen. Je kunt deze laten voorbedrukken met adressen, door deze in te laden bij je account. Maar je kunt ze ook zelf nog beschrijven, natuurlijk. Je kunt kiezen voor een adresetiket met een design zoals een ooievaar of een afbeelding die terug komt op je geboortekaartje. Je kunt ook gewoon blanco adresstickers bestellen. 

Adressen tellen en checken

Het kan handig zijn om je adresetiketten van tevoren te bestellen, samen met je enveloppen. Dan kun je ze (samen met de postzegels) op de enveloppen plakken tijdens je zwangerschap. Het is sowieso goed om er even over te denken wie je allemaal een geboortekaartje wilt sturen (dan weet je ook meteen hoeveel geboortekaartjes en enveloppen je straks nodig hebt) en ook goed om even te controleren of je van iedereen wel een (juist) adres hebt.

Sluitstickers

Plak de envelop dicht met een sluitsticker van bijvoorbeeld een ooievaar, een hartje of een tekst zoals 'Babynews'. Of kies voor een sluitzegel die wat betreft kleur en afbeelding past bij het ontwerp van je geboortekaartjes. Zo maak je de verzending van je geboortekaartjes helemaal compleet. En het scheelt een hoop dicht likken ;-)

Geboorteborden

Ten slotte kun je zelfs ook nog een geboorteraambord laten maken in dezelfde stijl als je geboortekaartje. Tip: wanneer je deze maakt zonder geboortedatum, kun je hem al van tevoren bestellen. Zodra je zoon of dochter is geboren, kan het geboortebord direct op het raam geplaatst worden. Het bevestigen en verwijderen gaat supermakkelijk met de handige zuignappen. En met de code WIJBORD10 krijg je nu 10% korting.