Top 5: Geboortekaartjes trends 2022

Ben jij op zoek naar een hip en trendy kaartje voor jouw zoon of dochter? Bij WIJ Geboortekaartjes geloven we dat ieder kindje een uniek kaartje verdient. En we helpen je graag bij het vinden van inspiratie. Daarom hebben we de nieuwste trends voor geboortekaartjes 2022 op een rij gezet!

Trends geboortekaartjes minimalistisch nijntje bloemen dieren bijzonder

Je bent de mooiste kaartjes vast al tegengekomen: met bloemenvelden, sterrenhemels, bosdieren of juist een klassiek geboortekaartje met goudfolie. Maar staan deze volgens onze designers ook in de top 5 geboortekaartjes trends? We trappen af met nummer 1:

1. Dierenrijk

Een gezellig bos of jungle vol dieren, hoe schattig is dat? Geboortekaartjes met dieren, zoals een beer, hert, giraf of leeuwtje zijn razend populair. Een vrolijke manier om de komst van jouw zoon of dochter aan te kondigen. Wat ons betreft staan dieren geboortekaartjes terecht op nummer 1! 

Alle dieren geboortekaartjes

2. Bijzondere kaartjes

Ben je uitgekeken op traditionele kaartjes, en wil je juist iets anders? Bijzondere kaartjes vind je bij WIJ Geboortekaartjes. Zoals kaartjes op hout, of met een speciale vorm. Of speciale kaartjes met foliedruk. Hierdoor heb je echt iets unieks in handen. Zo heeft een houten geboortekaartje een mooie unieke uitstraling, en een stans kaartje met originele vorm is ook heel bijzonder. Zo kun je voor een rond geboortekaartje gaan, hexagon of met een boog. Maar er zijn ook unieke vormen, zoals een olifant, maan of bloem. 

Alle bijzondere kaartjes

3. nijntje

Hoe leuk is het om met nijntje de geboorte van jouw kindje aan te kondigen… Een nijntje geboortekaartje is altijd een succes, en niet voor niets zien we deze trend groeien. Bij WIJ Geboortjekaartjes vind je exclusief de leukste babykaartjes met nijntje. Met een neutrale achtergrond, zoals groen, roze en blauw. Maar ook nijntje op de maan, of achter een muur. Kies daarnaast voor een geboortekaartje op hout of laat nijntje stralen met echt folie! 

Alle nijntje geboortekaartjes

4. Bloemen

Floral, botanisch of bloemenveld: Al deze termen omschrijven fleurige geboortekaartjes met bloemen. Niet voor niets zien we dat deze originele kaartjes steeds populairder worden. Wie wordt er nu niet blij van een mooie kaartje met een vrolijke bloemenprint? Kies uit watercolor bloemen geboortekaartjes met een landschap, of waar de bloemetjes om de babynaam heen staan.

Alle bloemen geboortekaartjes

5. Minimalistisch

Mooie, sierlijke letters en een sterke achtergrond. Wat heb je in de basis nog meer nodig? Minimalistische kaartjes maken een statement, waar het slechts om 1 ding gaat: De babynaam. Deze wordt prachtig uitgelicht in een opvallend lettertype, met bijvoorbeeld goudfolie om het af te maken. De achtergrond is net zo belangrijk. Die heeft een mooie kleur, soms in combinatie met een speciale textuur zoals betonlook of watercolour. Eén ding is zeker: Minimalistische kaartjes zijn hip!

Alle minimalistische geboortekaartjes

Welk trendy geboortekaartje is jouw favoriet? Personaliseer ‘m eenvoudig via onze editor en vraag een gratis proefkaartje aan!