Instagram

Heb je een leuk geboortekaartje gezien op Instagram van WIJ Geboortekaartjes? Klik hieronder op het beeld en bestel een gratis 1e proefkaartje met de code WIJPROEF. 

Volg WIJ Geboortekaartjes op Instagram, zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste geboortekaartjes en ontwikkelingen. 

Meteen naar al onze unieke geboortekaartjes? Bekijk alle babykaartjes, geboortekaartjes jongen of geboortekaartjes meisje


Prachtig: deze handgemaakte lijntekening van een bloemetjes! Deze illustratie vind je terug op onze minimalistische kaartjes met een grote voorletter. Vind jij deze stijl ook mooi, of kies jij liever iets anders?

Een mooi geboortekaartje mag mooi verzonden worden! ???? Versier de envelop met een bijpassende sluitsticker en adresetiket. Lekker makkelijk, want je hoeft niet alle adressen met de hand te schrijven!

Krijgt jouw kleine straks een broertje of zusje erbij? Leuk om dat in het geboortekaartje te verwerken! Zoals op dit kaartje, waar een klein meisje naast haar grote zus zit.


Wauw, dat zijn mooie bloemetjes! Met zachte kleuren en in watercolor stijl. Ben jij ook fan van bloemen op geboortekaartjes?

Deze weersvoorspelling belooft een prachtig vooruitzicht ???? Wat vind jij een mooie tekst voor jouw geboortekaartje?

nijntje, wat ben je lief! Op dit mooie geboortekaartje zit nijntje op de maan, turend naar de sterren. Is dit kaartje iets voor jouw kleintje?


Twee broertjes die lief samen buiten spelen. Laat het voorjaar maar beginnen!

Heb jij een blauw geboortekaartje? Verstuur deze dan mooi in een bijpassende envelop en sluitsticker!

Wordt jouw kindje ook een grote broer of zus? Super leuk om deze op het geboortekaartje samen te laten stralen.