Instagram

Heb je een leuk geboortekaartje gezien op Instagram van WIJ Geboortekaartjes? Klik hieronder op het beeld en bestel een gratis 1e proefkaartje met de code WIJPROEF. 

Volg WIJ Geboortekaartjes op Instagram, zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste geboortekaartjes en ontwikkelingen. 

Meteen naar al onze unieke geboortekaartjes? Bekijk alle babykaartjes, geboortekaartjes jongen of geboortekaartjes meisje


Prachtig groen geboortekaartje voor een jongen waarop een geillustreerde olifant bloemen vast heeft met zijn slurf getekend in groene lijnen. De naam van jullie zoon staat gedrukt in koperfolie.

Weet jij leuke hippe namen voor een jongen?

Stoer geboortekaartje met de silhouette van een jongen die aan het voetballen is. De naam van jullie zoon staat gedrukt in koperfolie. Prachtig!


Lief geboortekaartje voor een meisje met een beer. Op dit geboortekaartje met aquarel staat een lieve bruine beer omgeven door prachtige botanical elementen in watercolor.

Lief geboortekaartje voor een meisje met warme dromerige aquarel in roze tinten. Het lijkt wel een wolk gecombineerd met lieve hartjes, sterretjes, maan en spetters in goudlook.

Prachtig geboortekaartje voor een meisje waarop een olifant een paar bloemen vast heeft met zijn slurf getekend in roze lijnen. De naam van jullie dochter staat gedrukt in koperfolie.


Hello little star! Natuurlijk wensen we elk meisje toe dat zij mag stralen als een ster! Wat een prachtig geboortekaartje voor jullie dochter. De achtergrond is roze met daarop in rosegoudfolie fonkelende sterren en een glimmende rosegouden halve maan.

Welkom kleine meid Wat heerlijk dat je ons leven verblijd

Lief geboortekaartje voor een meisje met zachte aquarel in roze tinten, gedecoreerd met lieve gouden hartjes. Zowel de hartjes als de naam van jullie dochter, kunnen worden gedrukt in goudfolie.