Instagram

Heb je een leuk geboortekaartje gezien op Instagram van WIJ Geboortekaartjes? Klik hieronder op het beeld en bestel een gratis 1e proefkaartje met de code WIJPROEF. 

Volg WIJ Geboortekaartjes op Instagram, zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste geboortekaartjes en ontwikkelingen. 

Meteen naar al onze unieke geboortekaartjes? Bekijk alle babykaartjes, geboortekaartjes jongen of geboortekaartjes meisje


Hip geboortekaartje voor een jongen met stoere jungle dieren op elkaar gestapeld. ???????????? Helemaal bovenop staat de silhouette van een jongen. ???? De achtergrond is donkergekleurd met botanical elementen. ????????

Verstuur je geboortekaartjes extra mooi met een bijpassende envelop, adresetiket en sluitsticker in dezelfde stijl als het kaartje. ???? Zoals met deze gouden babyvoetjes ????

Donkerblauw met hippe lieve sterretjes in glimmend goudfolie ? Stijlvol de geboorte van je zoon aankondigen ????


Hij blijft lief, dit donkerblauwe geboortekaartje met de silhouetten van twee olifantjes ???????? en hartjes gedrukt in glimmend koperfolie. ? Mooi voor een zoon of als er een broertje bij komt.

Verwacht je een tweeling? ???????? Kijk dan eens naar onze speciale tweeling-geboortegedichtjes! ??

Stijlvol geboortekaartje voor een jongen, waarop de naam van jullie zoon staat geschreven in goudlook op een donkerblauwe achtergond. Gedecoreerd met botanical elementen, modern gekleurde bladeren.


Welke tekst moet er eigenlijk allemaal op het geboortekaartje? ???? Natuurlijk de naam en de geboortedatum. Maar er zijn nog meer teksten die je naar eigen invulling op het kaartje kunt plaatsen. We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Wist je dat WIJ Geboortekaartjes ook enveloppen, adresetiketten, sluitzegels en geboorteborden heeft, in dezelfde stijl als jouw geboortekaartje? ???? Hoe mooi is dat?

Nog zo'n mooi floral geboortekaartje voor een meisje, met roze aquarel en botanical bloemen. ???? Wordt dit jouw geboortekaartje? ???? Gratis proefdruk met de code WIJPROEF.