Update coronavirus

We kunnen ons voorstellen dat de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19) vragen bij je oproepen. Daarom onderstaande informatie over onze maatregelen en de gevolgen hiervan bij WIJ Geboortekaartjes.
 
De gezondheid van onze klanten, leveranciers en medewerkers staat voorop. Wij houden daarom de ontwikkelingen rond het coronavirus (COVID-19) nauwlettend in de gaten en volgen continu de richtlijnen van het RIVM. 
 
Onze drukker
Onze drukkerij volgt de strikte maatregelen opgesteld door het RIVM en zorgen hiermee voor een veilige en hygiënische werkomgeving. De drukkerij is open en zal jouw bestelling met liefde in productie nemen. 
 
Post
De post wordt in Nederland bezorgd. Door de drukte bij de postbezorging kan mogelijk de verzending iets vertraagd zijn. De richtlijnen van de bezorgingsdiensten zijn te vinden op de website van PostNL (https://www.postnl.nl/klantenservice/coronavirus/informatie). 
 
Klantenservice
We begrijpen het heel goed als je nog ergens vragen over hebt. De klantenservice is telefonisch bereikbaar op 0251-745233 op maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur of je kan ons een e-mail sturen naar info@wijgeboortekaartjes.nl. Wij helpen je graag met al jouw vragen.
 
We wensen jou en je gezin alle gezondheid toe in deze periode. 
 
Laatst bijgewerkt op 30 maart 2020