Update coronavirus

We kunnen ons voorstellen dat de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19) vragen bij je oproepen. Daarom onderstaande informatie over onze maatregelen en de gevolgen hiervan bij WIJ Geboortekaartjes.
 
De gezondheid van onze klanten, leveranciers en medewerkers staat voorop. Wij houden daarom de ontwikkelingen rond het coronavirus (COVID-19) nauwlettend in de gaten en volgen continu de richtlijnen van het RIVM. 
 
Onze drukker
Onze drukkerij volgt de strikte maatregelen opgesteld door het RIVM en zorgen hiermee voor een veilige en hygiënische werkomgeving. De drukkerij is open en zal jouw bestelling met liefde in productie nemen. 
 
Post
De hoeveelheid pakketten en brievenbuspakjes die PostNL moet verwerken is door de vele online bestellingen enorm toegenomen. Dat geldt ook voor de hoeveelheid post. Hierdoor kan de bezorging wat later zijn dan je van ons gewend bent. In het geval van een pakketbezorging ontvang je van ons een track and trace code waarmee je de bezorging kunt volgen.
 
Klantenservice
We begrijpen het heel goed als je nog ergens vragen over hebt. De klantenservice is telefonisch bereikbaar op 0251-745233 op maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur of je kan ons een e-mail sturen naar info@wijgeboortekaartjes.nl. Wij helpen je graag met al jouw vragen.
 
We wensen jou en je gezin alle gezondheid toe in deze periode.