Geboortekaartjes stijlen

29 april 2019 / Wijgeboortekaartjes algemeen

Als je zwanger bent zijn er heel veel dingen die op je af komen (welke zwangerschapscursus, wat wel/niet eten, hoe bevallen?) . Overweldigend soms allemaal!

Eén van de leuke dingen om over na te denken zijn geboortekaartjes. Ook daarin heb je enorm veel keus uit verschillende mogelijkheden, aanbieders en stijlen. Op wijgeboortekaartjes.nl vind je met gemak het unieke geboortekaartje dat helemaal bij jullie past.

Hoe dan?

1. Kijk gewoon eens fijn rond op de site naar de verschillende geboortekaartjes, thema’s en stijlen om inspiratie en ideeën op te doen.

2. Weet je al of je een jongen of meisje krijgt? Filter dan op jongens- of meisjeskaartjes.

3. Welke stijl, kleuren of thema’s wil je in de babykamer? Leuk om deze stijl ook terug te laten komen op het geboortekaartje! Tip: na de geboorte kun je ook het geboortekaartje ophangen in het kamertje.

  • Welke stijl babykamer?

Heb je donkere robuuste meubels in de babykamer staan, kies dan voor een bijpassend Stoer geboortekaartje. Is de kamer juist licht met hartjes, dan kun je beter voor een Lief geboortekaartje gaan. De stijl kan ook terugkomen in het formaat van het geboortekaartje. Houd jij van Hip of Modern, kies dan voor een langwerpig staand formaat kaartje. Ben je meer van Klassiek, dan wil je misschien liever een vierkant dubbelgevouwen kaartje. Denk ook aan een papiersoort die past bij jouw stijl geboortekaartje. Een stoere jongenskaart kun je beter niet op zijdeglans papier laten afdrukken. Een lief kaartje met watercolour kun je het beste wel laten drukken op een Linnen structuur papiersoort.

  • Welke kleuren heb jij in de babykamer?

Iedereen denkt bij blauw aan jongens en bij roze aan meisjes. Misschien heb je de hele kamer wel roze geverfd en hangen er alleen maar roze jurkjes in de kast. Natuurlijk wil je dan ook een roze geboortekaartje! Liever wat anders? Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een van de trendkleuren van dit moment zoals okergeel, mosgroen of diepblauw. Leuk voor jongens én meisjes, zowel op de kamer alsook op het geboortekaartje.

  • Heeft jouw babykamer een thema?

Misschien heb jij wel het thema Dieren in de babykamer verwerkt. Met mooie bosdieren, lieve beertjes, schattige konijntjes of een grote giraffe die terugkomt op de muur, in de gordijnen of op de kast. Hoe leuk is het dan om dit thema ook terug te laten komen op het geboortekaartje? Denk ook eens aan de thema’s Hartjes, Sterretjes of Bloemetjes.

4. Heb je het geboortekaartje van je dromen gevonden, maar moeten de kleuren nog iets aangepast worden of wil je een paar elementen combineren? Geen probleem! Je kunt elk kaartje zelf aanpassen naar jouw wensen. Of neem contact met ons op per e-mail, dan helpen wij je graag verder met jouw unieke kaartje!

Kaartje gevonden in jouw stijl? Bestel een proefkaartje, zo kun je zien hoe je kaartje er in het echt uit ziet en aanvoelt. Met de code WIJPROEF ontvang je het eerste proefkaartje GRATIS.

ONDERWERPEN: Algemeen

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.

Andere onderwerpen: